Horsens holder x Kulturstationsfestivalen

10jun.(jun. 10)10:0011(jun. 11)15:00Horsens holder x Kulturstationsfestivalen

Mere info

Lørdag
10-15

Horsens holder x Kulturstationsfestivalen

Lørdag hænger vi kulørte lamper i gården, tænder op under grillen og slipper musikken løs. Kom og lyt til et bredt udvalg af koncerter med Musik- & Balletskolens elever fordelt på hele 6 scener. Dagen byder på både lejrbålsfællessang, rockband, strygerorkester, big band, familierytmik, ballet og meget, meget mere.

Du kan også gå på opdagelse i vores udklædningsskab i Hjertet eller udfolde din kreativitet med mønstersakse eller gå amok i vores materiale-vogn.

Vi lover, det bliver en fest!

Se hele programmet for Horsens Holder på www.horsensholder.dk

 

Søndag
10-15

Horsens holder x Kulturstationsfestivalen

STREETDAY X KULTURSTATIONEN

Vær klar til den vildeste Street Day, når vi forvandler skolegården på Kulturstationen og inviterer ALLE børn, unge og voksne til en dag i gadeidrættens tegn. Kom og prøv kræfter med breaking, skate, street basket og street fodbold (panna). Mød de professionelle underviser, der står klar til at lære jer en masse nyt. Det hele sker under åben himmel, mens DJ’en spiller hele gården op, og skaber den fedeste street stemning.


Robot Games – spil og leg med robotter

Kom og vær med til Robot Games. Kom ind på Kulturstationen og leg med robotter – og prøv kræfter med sjove robotspil! Du kan spille Robot-Bob, deltage i Robot Minigolf, bygge nye seje robotter og/eller tage kampen op i Robot Battle, hvor robotterne slippes løs på banen til en hæsblæsende kamp.

Se hele programmet for Horsens Holder på www.horsensholder.dk

Mere