Elektronisk workshop og Guldfeens meditationsfortælling

08apr.(apr. 8)10:0009(apr. 9)15:00Elektronisk workshop og Guldfeens meditationsfortælling

Mere info

Elektronisk workshop 

m. Andreas Pilgaard og Rasmus Lykke

Lørdag

11-15

Lokale 20

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at indspille din egen musik? Og har du undret dig over hvordan man bruger en synthesizer, en trommemaskine eller en computer til at skrive den? Er du interesseret i hvordan artister som James Blake, Trentemøller, Bon Iver eller Radiohead finder frem til alle deres seje lyde? Så kom til Elektronisk Workshop med Andreas og Rasmus. Begge har de en stor erfaring med elektronisk musik fra deres egne aktive projekter, og er klar til at lære dig alt de ved om den.

Kræver tilmelding (max 8 deltagere 12 år +)

Den 8. april (linket lukker 29. marts): https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ejvpmd6y6y

Den 20. maj (linket lukker 12. maj): https://www.place2book.com/da/sw2/sales/rtls4brce3

 

Søndag

10.30

Guldfeens meditationstale

m. Fairywork by Signe Marie

Guld Feen er international prisvinder og en levende attraktion, som får enhver til at smile. Hendes mission er at forbinde folk med den skønhed og magi i livet, der eksisterer overalt i verden omkring os. Hun er sød, fortryllende, og med et langsomt, yndefuldt tempo, når hun interagerer med publikum på smukkeste vis. Guldfeen har været elsket af både piger og drenge, kvinder og mænd, i Asien, Nordamerika, Mellemøsten og Europa.

Hun inviterer publikum indenfor til en ganske særlig oplevelse af stille magi. Med magiske guldsten, smukke klangskåle, elegante bevægelser vil Guldfeen fortrylle publikum og med tryllestøv få ønsker til at gå i opfyldelse.

Gratis og kræver ingen tilmelding!

Aldersgruppe: 3 – 7 år
Varighed: 30 min.

 

Lørdag og søndag

10-15

Månedens workshop m. Billedskolen

Frankensteins fabeldyr

Hvad kalder man et dyr, der er ko i den ene ende og hest i den anden? Vi ved det ikke, men det ser sjovt ud. Tegn mærkelige, gensplejsede dyr med Billedskolen, når vi sammensætter billeder i skøre collager.

Mere