Day party - Folkemusik og Bal + Rytmik og sjov for de yngste +Byg din egen mini-postkasse + Den Postmoderne Postkasse (fernisering af fællesværk)

23sep.(sep. 23)10:0024(sep. 24)15:00Day party - Folkemusik og Bal + Rytmik og sjov for de yngste +Byg din egen mini-postkasse + Den Postmoderne Postkasse (fernisering af fællesværk)

Mere info

Lørdag
Kl. 10.00-15.00
Day party – Folkemusik og Bal 

Dette bal har du ikke lyst til at gå glip af! Der bliver liv og glade dage, når unge folkemusikere spiller for, mens de lærer dig en af de sjoveste og hyggeligste måder at være sammen på: Folkedans!
Vi skal more os. Vi skal lære at danse. Vi skal få en lille forståelse af, hvorfor musik og dans hænger uløseligt sammen.
Første dans bliver kl. 10:30.
Kom en time, eller bliv hele dagen.
Vi holder en lille frokostpause, når det giver mening, og starter op igen efter frokost og bliver ved til ca. kl. 15:00.
Det bliver en fest!

Fra 6 år +

Lørdag
Kl. 10.15 og 11.15
Rytmik og sjov for de yngste

Lege og sange, der styrker samvær, musikalitet og motorik.

Babyrytmik er kl. 10:15
(0-1 år)

Kom og få sved på panden og smil på læben. Vi skal hoppe, danse, spille på rytmeinstrumenter, spande, lege med balloner og sæbebobler.

Familierytmik er kl. 11:15
(1-6 år)

For 0-6 år

 

Lørdag og søndag
Kl. 10.00-15.00
Månedens workshop: Byg din egen mini-postkasse

Kom og vær med til at skabe Kulturstationens idé-postkasse sammen med Billedskolen Horsens og lav samtidig din helt egen minipostkasse til dine ideer, hemmeligheder eller tegninger. Alt du skal gøre er at medbringe et stykke plastik legetøj, som vi limer på det store fællesværk.

Denne søndag kan du se det færdige resultat af fællesværket til ferniseringen af Kulturstationens postmoderne idé-postkasse.

For alle

Søndag
Kl. 13.00-15.00
Den Postmoderne Postkasse
(fernisering af fællesværk)

Kom og vær med, når vi spraymaler det færdige resultat til fernisering af Kulturstationens postmoderne idé-postkasse. Man kan få et glas børnebobler.
Hvis du har idéer til sjove/skæve/geniale workshops eller events vi kan holde på Kulturstationen – så kan du fra den 24. september smide dem i idé-kassen!
På forhånd tak!

For alle

 

 

Mere