Collografi m. Phuc Van Dang og Animationsbio med Billedskolen

10dec.(dec. 10)10:0011(dec. 11)13:00Collografi m. Phuc Van Dang og Animationsbio med Billedskolen

Mere info

Collografi – workshop m. Phuc Van Dang

Lørdag og søndag kl. 10-13

Collografi er en nyere grafisk teknik. Phuc viser jer hvordan man arbejder med pap eller offsetplader.

Phuc Van Dang gæster Kulturstationen hele 3 gange i december, så der er rig mulighed for at lære en masse fede teknikker og producere både julekort, til og fra kort, stjerner eller værker du kan give væk i gave.

Phuc er en lokal kunstner. Han er født i Vietnam og opvokset i Danmark. Han har en bagrund som grafisk designer og arbejder i krydsfeltet mellem kunst, design og kultur.
I en proces over flere år har Phuc Van Dang arbejdet med at mestre den sorte streg, og han bruger kun sort maling i sine vægmalerier og mindre værker.
Hans værker er en fusion af streetart, maleri og design, og han skildrer menneskelige forhold, følelser og natur gennem visuelle fabler i en balance mellem det abstrakte og det genkendelige.

 

Hjemmeside
www.phucvandang.com
Instagram
www.instagram.com/phucisme
Street Art

 

ANIMATIONSBIO MED BILLEDSKOLEN

Lørdag d. 10. december

Kl. 13.30-15.00

Der bliver ægte biografstemning på Kulturstationen, når Billedskolen viser animationsfilmen Sangen fra Havet. Find snackposen frem og sæt dig til rette, så fyrer vi op for projektoren.

 

OBS: Filmen begynder kl. 13.30, så kom i god tid. Du må gerne medbringe egne filmsnacks. Børn under 12 år i følge med en voksen.

Mere