Hulahop show + Tegn din sundhed + familiekoncert med Himla + Keramik

13maj(maj 13)10:0014(maj 14)15:00Hulahop show + Tegn din sundhed + familiekoncert med Himla + Keramik

Mere info

Lørdag
10-12
Hulahop show
m. Miss Mia
Det bliver én STOR fælles hulahop-FEST, når Miss Mia fra scenen underviser børn og evt. voksne i de sjoveste hulahop-tricks og løjer! ALLE kan nemlig være med! – Det handler blot om den rigtige størrelse ring og de rette udfordringer! Alt dette hjælper Miss Mia med, alt imens vi udfolder os til sjov musik fra primært 50’erne og 60’erne. For hvem vil ikke gerne lære at lave seje tricks som “ufo’er”, “glimmerflimmer” og måske “pizza-kastet” ?! Eller hvordan du kan bygge en hule eller et tårn ud af hulahop-ringe?


10-13
Tegn din sundhed med Pernille og Signe

Hvad er sundhed for dig? Det vil vi i Horsens Kommune gerne blive klogere på, og til det har vi brug for din hjælp! Vi vil derfor invitere dig til et sjovt tegneværksted, hvor (de søde piger) Pernille og Signe fra Horsens Kommune vil komme og sammen med dig tegne, hvad der gør dig glad, hvad du synes er sjovt og mange andre spændende ting.
Alle tegninger vil blive udstillet i KUBEN, og evt. brugt i vores nye Sundheds- og Forebyggelsespolitik.
Vi glæder os til at se alle de fantastiske kunstværker!

12:15
Suzuki-koncert
Åben koncert med Suzuki-elever fra Musik- og Balletskolen i Lokale 12!

Søndag
10-13
Keramik – streger og striber
m. Anna Andersen
I denne workshop tegner vi med både vådt og tørt ler. Vi leger med gamle dekorations teknikker på små skåle og lave flotte striber og mønstre med streger.

7 år +

13.30
Familiekoncert
m. HIMLA
Himla er et nordisk samarbejde mellem sanger & sangskriver Adine Fliid (DK/NO), cellisten Adam Mckenzie (AU/DK) & klarinettist Siri Iversen (DK). Himla er et nyt bud på nordisk sangskrivning, hvor lytteren får lov til at komme helt tæt trioens lyriske, intime & stemningsfulde sange & lydunivers.

 

Lørdag og søndag
10-15
Skraldeinstrumenter
Månedens workshop
m. Billedskolen
Har du nogensinde tænkt over, at din plastikemballage kan forvandles til en tuba? Sæt fantasien på prøve sammen med Billedskolen, når vi bygger instrumenter af skrald.

Mere